Van Hemert Leefstijlcoaching

Van Hemert Leefstijlcoaching, opgericht in 2023 vanuit een diepgewortelde passie voor coaching en specifieke expertise in de oncologie. Mijn naam is Wesley Van Hemert, en ik ben de drijvende kracht achter het bedrijf. Momenteel ben ik het enige gezicht van het bedrijf. Ik ben toegewijd aan het begeleiden van mensen op hun reis naar een gezondere leefstijl. 


Gepassioneerde start

Mijn reis begon in 2017 vanuit een diepe passie voor coaching en een specifieke focus op leefstijlverandering bij mensen die te maken hebben met de uitdagingen van oncologie. Sindsdien heb ik de HBO Bachelor Sportkunde afgerond en heb ik een specialisatie geschreven voor mensen die een curatieve behandeling voor de ziekte kanker hebben gehad. 

Gespecialiseerde coaching

Gedurende mijn opleiding heb ik mij veel bezig gehouden met het oncologisch werkveld. Zo heb ik de minor oncologie afgerond in Nijmegen en heeft mijn afstudeerstage in de oncologische revalidatie plaatsgevonden. Dit gecombineerd met het doorspitten van literatuur en veel netwerken, heeft een uniek en waardevol traject opgeleverd. 

Persoonlijke begeleiding

Als leefstijlcoach ben ik toegewijd aan persoonlijke begeleiding. Ik geloof in een holistische aanpak die rekening houdt met zowel fysieke als emotionele welzijn. Dit is terug te zien aan de groepgroottes die ik hanteer, maar ook aan de gesprekken die wij samen voeren. Ik coach jou alleen bij onderwerpen waar jij graag aan wilt werken. 

  

Ik ben er trots op om mensen te begeleiden naar een gezondere leefstijl. Ontdek meer over hoe Van Hemert Leefstijlcoaching jou kan begeleiden naar jouw doelen en neem gerust contact op. 

Aanmelden